Drie tips voor het kiezen van de beste WordPress hosting

0
Drie tips voor het kiezen van de beste WordPress hosting foto

Om jouw WordPress website online te zetten, heb je altijd een hostingpakket nodig. De hostingpakketten die je af kunt sluiten voor jouw WordPress website, worden ook wel WordPress hostingpakketten genoemd. Twijfel jij welk WordPress hostingpakket jij moet afsluiten voor je website? Lees dan in dit artikel welke drie tips je kunt gebruiken om de beste WordPress hosting te kiezen.

Tip 1: check de backup mogelijkheden van een pakket

WordPress krijgt regelmatig updates, die jij moet installeren voor je WordPress website. Dit gaat meestal goed, maar het kan ook helemaal mis gaan. In dit geval is het noodzakelijk dat je een goede backup hebt gemaakt bij jouw hostingprovider, zodat je jouw website niet helemaal kwijt bent. Bij het zoeken naar goede WordPress hosting is het dan ook erg belangrijk om naar de backup mogelijkheden van een hostingpakket te kijken.

Tip 2: check of de provider veiligheidslekken dekt

WordPress is niet alleen populair onder ondernemers, maar helaas ook bij hackers. Er worden regelmatig hacks ontwikkeld voor het CMS van WordPress en hier kun je zeker last van krijgen als ondernemer. Door een hostingpakket af te sluiten bij een provider die lekken dekt, voorkom je veel vervelende problemen. Zo kun je een pakket afsluiten bij een provider die lekken automatisch dekt, maar zijn er ook veel WordPress hosting providers die je waarschuwen voor bekende lekken.

Tip 3: controleer of de provider rekening houdt met de snelheid

Een website moet altijd snel zijn. Is je website niet snel, dan raak je hier gegarandeerd klanten door kwijt en dit wil je natuurlijk voorkomen. Check of een WordPress hosting provider zich bezig houdt met de snelheid van jouw website en je komt er meteen achter of deze provider geschikt is voor jouw WordPress hosting. Wordt er niets gezegd over de snelheid van jouw website of word je met duizend andere websites op een shared server gegooid door de provider, dan kun je hier beter geen hostingpakket afsluiten.

Heeft u geen speciaal WordPress hosting pakket nodig maar u bent op zoek naar een andere hosting oplossing? Hosting vergelijken is erg eenvoudig op Hosting Portaal!

Nog geen snabbels..

the fruitloop

Bananaroll

Geinige snack voor het midden van de dag, deze fruit loop. Al denken wij dat je er eigenlijk niets anders dan bananen in kan stoppen. ...