Wie zijn wij?

Naast dat wij (ervaren ontwerpers) hoteldebotel zijn op alles wat met Design te maken heeft, inspireren wij graag collega’s, liefhebbers, en andere fanaten op dit gebied. Wij speuren naar alle verrassende hedendaagse ontwerpen en belagen je met mooie uitschieters, maaaaar naast alle positieve prikkels, zijn wij ook wel in voor een potje “bittere snack” vermaak.
Daarom introduceren wij: Woensdag Gehaktdag, waar subliem afstotende designs voorbij komen!

Heb/ zie/ of weet jij ook een knaller onder de Design Snacks, tip ons en wij posten jou vondst!

Tip ons een goede snack.


Mijn bezigheid, mijn passie, mijn werk..

Elke dag zit ik weer voor de computer om te zoeken naar nieuwe design inspiratie. Dit haal ik niet alleen uit mijn eigen hoekje (grafisch) vandaan maar eigenlijk uit alles waar een gedachte achter zit. Dit deel ik graag met designers en nieuwsgierige onder ons! Veel inspiratie plezier!

Dagelijkse Dosis Positiviteit

In april 2016 werd mij gevraagd of ik een bijdrage wilde leveren aan Designsnack. En daar zei ik uiteraard geen nee tegen. Ik kijk met name naar foto's, objecten en andere snacks waar ik vrolijk van word. Ik hoop dat mijn posts ook jou een beetje extra positiviteit mee geven!