Musthave van 2017 – De Lightbox

0
lightbox1

Heb jij hem al in huis? Je hebt hem vast voorbij zien komen op Instagram, de Lightbox. Eind 2016 zag de lightbox al het daglicht maar de musthave wordt in 2017 nog groter.

Wat is nou eigenlijk een lightbox?
De lightbox is een lichtbak (NL vertaling) waar je letters gemakkelijk in kunt schuiven, je kunt dus jouw eigen tekst maken! Door de licht van de achterkant valt jouw quote extra op. De lightbox licht jouw huis op met de beste zelfgekozen quotes. Je kunt steeds nieuwe teksten maken door de lightbox letters gemakkelijk te verwisselen, dit doe je door de letters erin te schuiven aan de zijkanten. Zo kun je ervoor kiezen om elke dag een nieuwe quote te maken of te gaan voor een levensmotto.

Voor jezelf of de ultieme cadeautip?
De lightbox is een zeer uniek cadeau, denk maar eens aan een verjaardag, geboorte of huwelijk. Je kunt de lightbox personaliseren door de tekst aan te passen, denk eens aan;

– Happy Birthday To You
– Its Party Time!
– Hello Little One
– Be Awesome Today

lightbox2

Waar kun je de lightbox het beste kopen?
LightboxStore.nl heeft naast de A4 en A5 lightbox ook meerdere letter- en symbolen pakketten. Wat LightboxStore.nl zo uniek maakt is dat je ook de letters, cijfers, symbolen en emoticons apart kunt bestellen! Zo zit je nooit met teveel letters, waar je geen gebruik van maakt. Je hebt zelfs de mogelijkheid om het hele emoticon pakket te kopen, dit pakket bevat 85 emoticons! Met lightbox letters kun je helemaal los gaan! Heb je nog geen lightbox? Bestel hem gemakkelijk, snel en veilig bij LightboxStore.nl. Voor 20:00 uur is dezelfde avond nog verzonden en je bestelling wordt gratis verzonden. Wil je het hele pakket? Kies dan ook meteen een lightbox letters pakket erbij, in veel verschillende kleuren en lettertypes!

 

Nog geen snabbels..

094 woensdag gehaktdag knitting

Gebreide Brug

Erg kleurrijk, maar toch zet ik hier mijn vraagtekens bij. Waarom zou je een brug ‘inbreien’? Bron: http://restreet.altervista.org/guerrilla-knitting-la-street-art-delle-casalinghe/