Probleemloos afvallen met afslankringen

0
designsnack-20-12

Afvallen met afslankringen

Iedereen houdt van een strak figuur in de zomer en het goede gevoel dat er mee gepaard gaat. Er zijn veel efficiënte manieren om een maatje minder te hebben als je de volgende keer gaat shoppen – zoals een gezonde levensstijl, veel beweging, enzovoort. Afslankringen zijn bovenop die goede gewoontes de perfecte aanvulling voor wie snel van overtollig buikvet af wil om gezonder te zijn, en er ook gewoon beter uit te zien.

Hoe werken afvalringen?

De ringen, verkrijgbaar op webshops zoals www.wezan.nl, zijn kleine teenringen gemaakt van rekbare, anti-allergische siliconen, waardoor ze eenvoudig te dragen zijn en helemaal niet opvallen. Afslankringen werken dankzij magneten die een helende werking hebben en je de stofwisseling van je lichaam stimuleren, wat je ook aan het doen bent – of het nu slapen, werken of sporten is – wat uiteindelijk leidt tot een betere vetverbranding. De magneten hebben daarbij een heilzame werking op cellen die niet goed meer functioneren. Door hun effect op de stofwisseling kunnen de ringen zelfs helpen bij stofwisselingsziektes zoals diabetes.

Afvalringen gebruiken

De magnetische ringen worden het best om de grote teen gedragen, aangezien die de basis vormen van een denkbeeldige, verticale lijn die je doorheen je lichaam kunt trekken. Hierdoor wordt de magnetische werking nog sterker. De magneten moeten onderaan in het midden van de teen geplaatst worden zodat ze naar beneden wijzen. Door die plaatsing worden bepaalde zones in je tenen – die je niet gebruikt bij het wandelen – gestimuleerd. Deze zones worden ook wel acupressuur zones genoemd, en de wetenschap die er de basis van vormt wordt al eeuwen gebruikt om af te vallen en stress te verminderen, kortom een uitzonderlijk efficiënte methode. Afvalringen zijn de ideale oplossing voor iedereen die op een eenvoudige manier slanker en gezonder door het leven wil!

Nog geen snabbels..

2201_branding

Power pastel

Opvallende branding als je het mij vraagt, maar zeker geschikt voor verschillende branches.