Altijd al eens gedroomd over het spelen in een soap of serie?

0
movie

Het uitzoeken van een activiteit voor een groep vrienden, collega’s of familie is niet altijd even makkelijk. Want hoe hou je iedereen tevreden? Kies eens voor een unieke activiteit als het maken van een film! Altijd al eens gedroomd over het spelen in een soap of serie? Met jouw team of vrienden vorm je de filmcrew en worden jullie regisseur, cameraman of geluidsvrouw.

Onder professionele begeleiding kunnen jullie in drie uur je eigen serie of soap creëren. Onder begeleiding van een ervaren regisseur schrijven jullie het script. Het onderwerp mogen jullie zelf bepalen, dus wordt het een spannend script of eentje vol roddels? Als het script klaar is wordt de camera erbij gepakt en gaan we filmen! Wanneer het een wrap is, gaan wij aan de slag met de montage en ontvangen jullie je eigen aflevering van Divorce of GTST! Het enige verschil is dat jij en je vrienden de sterren zullen zijn.

Nog geen snabbels..

Stift Stuff

Stift Stuff

De vormen en structuren die je kunt tekenen met stiften zijn eindeloos. Deze creatieveling is ook aardig goed met een stift. Het maakt de ontwerpen ...