Jouw moment in een uniek lijstje

0
fotolijst

Uiteraard verdient jouw beste kiekje een mooi lijstje. Op zoek naar het perfecte fotolijstje kom je verschillende aanbieders tegen. Fotolijst.nl springt in deze massa naar voren vanwege de ambachtelijk geproduceerde fotolijsten uit eigen hand en met unieke designs. Je vindt er dan ook fotolijsten met verschillende uiteenlopende afmetingen, in verschillende stijlen en verschillende kleuren. Alle fotolijsten worden voor jou op maat gemaakt: altijd een uniek exemplaar in huis!

Enorm aanbod op Fotolijst.nl

Bij de webshop van Fotolijst.nl vind je niet alleen een groot assortiment fotolijstjes. Er zijn ook erg leuke aanverwante artikelen te koop. Zo vind je in de categorie wissellijsten de framebox. Een box/lijst met ruimte achter helder glas om decoratie plus eventueel enkele foto’s te plaatsen. Ideaal voor het voetbalshirt waarin jij het winnende doelpunt scoorde bijvoorbeeld! Bij de collage fotolijsten, vind je ook dienbladen, waar je jouw mooiste foto’s in kwijt kunt. Een mooiere manier om jouw drankjes te serveren bestaat er niet!

Uniek cadeau

Een fotolijstje cadeau doen is natuurlijk ook hartstikke origineel. En maak het cadeau persoonlijk door er een mooie foto van jullie samen in te doen. Of op zoek naar een origineel kraamcadeautje? Lijst het geboortekaartje in! Op Fotolijst.nl kun je speciale fotolijsten kopen waar het geboortekaartje in kan. Een origineel cadeau, waar je zeker mee aan kunt komen!

Nog geen snabbels..

025 Tea Bag

Thee met een Twist

Het is extra genieten van een kop thee wanneer je theezakje zo is afgewerkt als deze! Bron: http://www.boredpanda.com/creative-tea-bag-packaging-designs/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook