Gezonde en uitgebalanceerde snacks

0
herbalife-snacks

Als je een dieet volgt krijg je altijd te maken met honger. En dat is niet zo gek, want jouw lichaam is gewend om in overvloed te eten. En die gewenning is al begonnen bij jouw geboorte. Jij bent opgegroeid in een periode waarin mensen niet meer hoeven te overleven, maar waarbij genieten het toverwoord is.

Vroeger was dit heel anders. Nog geen 60 jaar terug was iedereen druk met het opbouwen van een verwoest land. Ga je verder terug in de tijd dan was er regelmatig sprake van oorlog en honger en helemaal in het begin, de oertijd leefden mensen net als de dieren met als enige doel voortplanten, eten zoeken en overleven.

In de huidige tijd heb je te maken met een suikerspiegel die reageert op eten en dan met name op suikers. Als je een dieet volgt heeft dit effect op jouw suikerspiegel en op het moment dat je suikers (of koolhydraten) vermindert zal jouw suikerspiegel hierop reageren en aan jouw hersenen het signaal afgeven dat er suikers moeten komen. Je krijgt dus trek.

Nu heeft Herbalife producten ontwikkeld die hierbij kunnen helpen genaamd proteïnerepen. Deze repen bevatten slechts 130 kilocalorieën, maar zitten boordevol B vitamines. De repen verminderen het hongergevoel, geven een verzadigd gevoel en de B vitamines staan ook nog een bekend als afslankbevorderende vitamines.
Naast de proteïnerepen heeft Herbalife nog eiwitrijke snacks ontwikkeld zoals een heerlijk romige tomatensoep en sojanootjes.

Herbalife bestellen

Waar kan je Herbalife kopen ?
De producten zijn het makkelijkst en het snelst via internet te bestellen. Je bent dan verzekerd van snelle levering waardoor je de producten vaak al de volgende werkdag in huis hebt.
Een andere manier is om een distributeur in de buurt te zoeken en een persoonlijke afspraak te maken met deze persoon. Hij/zij kan dan ook langskomen en ondersteunen en begeleiden als je gewichtsproblemen hebt.

Nog geen snabbels..