Ulo camera

0
ulo

De Ulo is een leuke beveiligingscamera in de vorm van een uiltje dat met je communiceert.

De Ulo camera is een schattige en interessante verschijning en staat superleuk in je huis. Maar daarnaast is de Ulo ook nog eens super handig, je kunt er van alles mee in de gaten houden via bijvoorbeeld je smartphone. Het is dus én de ultieme gadget én een super functioneel apparaat!

Het is een project dat door middel van crowdfunding op kickstarter gefinancierd is. Het afgelopen jaar stond in het teken van de ontwikkeling van de Ulo en vanaf begin 2017 zal de Ulo in productie worden genomen. Zodra de Ulo in Nederland leverbaar is verneem je dat op www.ulocamera.nl

Ulo communiceert door oogbewegingen. Via de website en een app kun je de Ulo je eigen voorkeuren van bijvoorbeeld kleur en vorm van de ogen aangeven.

Je weet altijd wat er in Ulo omgaat. Is de batterij bijna op dan oogt hij moe en als je een foto maakt dan knippert de Ulo. Ook volgen de ogen elke beweging die in de kamer plaatsvindt. Hierdoor is de Ulo bijzonder geschikt als bewakingscamera, of om je baby of huisdieren in de gaten te houden vanaf je smartphone.

Tenslotte heeft de Ulo ook live videoverbinding. Erg handig om in de gaten te houden wat er in huis of in de babykamer gebeurd. Ulo streamed direct (video & audio) naar je smartphone. Daarnaast kan de Ulo foto’s maken op afstand en zend deze bijvoorbeeld naar een beveiligde website, je dropbox account of direct in je email. Door de geïntegreerde infrarood camera kan de Ulo zelfs in een donkere kamer zien.

Kijk op www.ulocamera.nl voor meer informatie.

Nog geen snabbels..

inchxinch_mockup-01

Pizzafbeelding

Krachtig plaatje van een geïllustreerde pizza! Wij zijn dol op design plaatjes, maar ook op eten. Bron: https://dribbble.com/shots/2368750-Inch-x-Inch-Pizza-Button